Ingunn Weekly: Tenker nytt angående HSMAI-prisene

Radisson Blu Plaza Hotel

Vi har i dette øyeblikk nettopp avsluttet et komitémøte for HSMAI-prisene. Vi skal som tidligere orientert flytte tilbake til Oslo Plaza, og nå tenker vi helt nytt angående prisene, som har behov for en endring. Sett av onsdag 11. januar 2012!

I år skal vi blant annet knekke koden på hvordan vi tiltrekker oss små og mellomstore aktører, og også hvordan vi kan gjøre mer stas på dem. Vi vil i den i forbindelse gjennomføre en medlemsundersøkelse i mai.

Komiteen for GM Forum har også hatt sitt første møte, og programmet i år blir like bra som fjoråret. Så hold av 31. august!

Ingunn Hofseth. ThumbnailDu hører fra oss!

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Neste år deles HSMAI-prisene ut på Radisson Blu Oslo Plaza Hotel.