Ukens navn: Terje Hatlen-Stokke

Terje Hatlen-Stokke, direktør, Thon Hotel Oslofjord

Terje Hatlen-Stokke

Direktør

Thon Hotel Oslofjord

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Min arbeidshverdag består av å lede og utvikle et av Norges mest spennende hotellprodukter. Thon Hotel Oslofjord har et godt grep om corporate-markedet, men har behov for å utvikle seg som kurs- og konferansehotell. Det er en godt bevart hemmelighet at vi faktisk er et av Norges største konferansehoteller, og denne hemmeligheten jobber vi hardt med å avsløre.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det beste med min jobb er at jeg hele tiden jobber med mennesker. Spesielt det å kunne være med å utvikle medarbeidere til helt naturlig å gi det lille ekstra, gir meg stor glede. Den gjengen jeg har rundt meg innehar kvaliteter jeg kan drømme om å få, men utfyller meg som leder perfekt!

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg ser opp til autoriteter med substans. I motsatt fall det motsatte…

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi er en endringsorientert gjeng, så vi satser heller på å gjøre den enkeltes hverdag best mulig.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Litt usikker, men tipper siden rundt 2005.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– God faglig oppdatering, og også den relasjonen som skapes på tvers av kjeder må fremheves.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Fortsette å hente inn gode foredragsholdere til eventene som avholdes i regi av HSMAI. Ellers være aktivt med for å sikre grobunn for nye talenter til vår bransje! Riktig tilvekst til vår bransje er uhyre viktig!

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg for meg er en helg sammen med familien. Både med og uten barn.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Da ville jeg jobbet for å sikre rammevilkårene for vår bransje. Jeg er ufattelig irritert på politikere som leker med våre arbeidsplasser, spesielt med tanke på skjenketider. At vi ikke har mulighet til å ha lengre horisont enn fire år av gangen, med tanke på disse spørsmålene, er horribelt.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Mannen som elsket endring, og utførte den!»

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Neste reise privat blir et cruise med min kjære i Middelhavet i slutten av mai. I jobbsammenheng går turen som delegat for NHO Reiseliv Oslo til Landsmøtet i Kristiansand. Gleder meg stort til begge deler!

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Nyte livet, spille fotball, se fotball, løpe og sykle. I den rekkefølgen!