Nordic Choice Club runder 500.000

Reisende i hotellresepsjon

Nordens største fordelsprogram for hotellbransjen, Nordic Choice Club, runder en halv million medlemmer, forteller Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

– Vi er godt fornøyd med oppslutningen om fordelsprogrammet vårt. Dette er et tegn på at medlemmene opplever at vi imøtegår deres behov og preferanser, sier Roar Ingdal, konserndirektør for kommersiell divisjon i Nordic Choice.

Nordic Choice Club er et av Nordens største og mest populære fordels- og bonusprogrammer, og det største innenfor hotellbransjen. Det siste året har fordelsprogrammet vært gjennom en spennende utvikling, både i medlemsvekst og innhold.

– 2010 ble et år med mange viktige endringer for Nordic Choice Club. Vi utvidet muligheten til å tjene bonuspoeng også utenfor Nordic Choice-hotellene. Medlemmene kan nå tjene bonuspoeng med bilutleieselskapene Avis og Hertz, og vi relanserte også vårt eget Nordic Choice Club MasterCard, med bonusopptjening på alle kjøp, sier Nicolay Corneliussen, Program Manager i Nordic Choice Club.

Antall medlemmer per 31. mars er på 503.258 personer. Medlemmene står for over 30 proosent av losjiomsetningen og omsatte i 2010 totalt for over 1,2 milliarder på alle våre 170 hoteller i Norden og Baltikum. For hotellene er Nordic Choice Club er en viktig drivkraft til belegg og omsetning.

– I 2011 vil vi jobbe med å utvikle Nordic Choice Club videre, ved å legge stor vekt på fortsatt medlemsvekst, kombinert med at vi utvikler vårt totale medlemstilbud gjennom forbedringer i medlemsprogrammet samt utvide med flere samarbeidspartnere, avslutter Corneliussen.