Ny Park Inn-sjef

Eric De Neef, Senior Vice President i Park Inn by Radisson.

The Rezidor Hotel Group har ansatt Eric De Neef som Senior Vice President i Park Inn by Radisson. Han blir ansvarlig for å utvikle hotellgruppens unge og friske kjede, i en tid med store investeringer, heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Belgiske Eric De Neef er ansatt som Senior Vice President i Park Inn by Radisson. Han tiltrer umiddelbart og får base ved Rezidors hovedkontor i Brussel. Han blir medlem av hotellgruppens Executive Comittee og rapporterer til Jacques Dubois, Senior Vice President & Chief Operating Officer.

Valuta for pengene

Park Inn er et raskt voksende, ungt og innovativt hotelltilbud i mellomklassen. Global i uttrykket, nasjonal i størrelse og lokal i drift. Hotellmerket setter sin stolthet i “on mastering the essentials”, ved å tilby store og prisgunstige hotellopplevelser innenfor sitt segment. Rommene er funksjonelle, komfortable, praktiske og, ikke minst, rene og godt vedlikeholdt. Park Inn har for tiden mer enn 140 hoteller i drift og under oppføring, med mer enn 26.000 rom i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Lang erfaring

Eric De Neef har solid bransjebakgrunn fra mange år i ledende stillinger. Han fikk blant annet ansvaret for den globale markedsstrategien til Mercure Brand i Frankrike i 2002, i 2005 ble han overført til Tyskland som Managing Director for samme selskap. Nylig hadde han også ansvaret for å utvikle den globale strategien for merkevarene til Accors All Seasons, Mercure og M Gallery Hotels. De Neef er utdannet innen hotelledelse ved CERIA – IPIAT i Brussel, og snakker fransk, nederlandsk, engelsk og tysk flytende. Tidligere har han jobbet som direktør ved Novotel Brugge Zuid (1988), General Manager ved Sofitel Brussels Toison d’Or Hotel (1993), og Operations Director for Sofitel i både Brüssel og Wallonia i Belgia (1999).

Foto: Eric De Neef, Senior Vice President i Park Inn by Radisson.