Nytt Thon-hotell i Levanger

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Backlund Hotell i Levanger. Hotellet er et fullservicehotell beliggende i sentrum av Levanger plassert rett ved E6, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels profil, og som en del av konseptet City. Hotellets nye navn er Thon Hotel Backlund fra 1. mai 2011. Anne-Lise Haugen vil fortsette i rollen som direktør og hotellet vil fortsatt driftes under selskapet NHG Management AS.

– Vi ser frem til at hotellet kommer inn i vår portefølje. Levanger har en fin beliggenhet for oss, i området mellom Trondheim og Brønnøysund. Hotellet har en god atmosfære og en solid posisjon i det lokale markedet, og vi er sikre på at våre kunder i regionen vil sette pris at vi nå er etablert i Levanger, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

– For oss er det svært spennende å komme inn under et etablert merkenavn som Thon Hotels. Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt, sier Hotelldirektør Anne-Lise Haugen på Thon Hotel Backlund.

Fakta om Thon Hotel Backlund

Hotellet består av 65 hyggelige rom, samt møtelokaler for inntil 100 personer. Hotellet er kjent for gode matopplevelser ved sin velrenommerte Restaurant Backlund, med plass til 120 gjester. Det er gratis trådløst nettverk på hele hotellet og gode parkeringsmuligheter.

Fakta om Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med 60 hoteller i Norge, 1 hotell i Sverige, 4 hotell i Brussel og 1 hotell i Rotterdam. Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i fire konsepter; Budget, City, Conference og Resort.

Fakta om NHG Management

NHG Managements kjernevirksomhet er hotelldrift og utvikling, samt prosjektering av nye hotellprodukter. Selskapet er en betydelig aktør, med 18 hoteller i det nordiske hotelldriftssegmentet.