SAS dobler på Stockholm–Milano

Robin Kamark, kommersiell direktør i SAS (fotograf: Anders Bergersen, Bjørgli & Bergersen)

I slutten av oktober 2011 fordobler SAS antallet direkteflyvninger mellom Stockholm og Milano. SAS flyr i dag fra Stockholm til Milano på formiddagen, men fra vinterprogrammet 2011 som starter 30. oktober blir det mulig å fly til og fra den italienske byen også om kvelden, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi ser en positiv utvikling på det italienske markedet, og våre forretningskunder har lenge etterspurt flere avganger. Kveldsavgangen gir mulighet til å få en hel og effektiv arbeidsdag i den spennende motehovedstaden, sier Robin Kamark, kommersiell direktør i SAS.

Den nye avgangen går fra Stockholm kl 17.00 og returnerer fra Milano kl 20.30.

SAS flyr direkte fra Stockholm til fire byer i Italia. I tillegg til Milano er det Bologna, Venezia og Roma. I alt har SAS 60 ukentlige avganger fra Skandinavia til Italia.

Foto: Robin Kamark, kommersiell direktør i SAS (fotograf: Anders Bergersen, Bjørgli & Bergersen)