Rask mann på raskt flytog

Flytoget på Oslo S. Fotograf: Njål Svingheim/Jernbaneverket.

Det var ingen hvilken som helst person som møtte Flytogets kunder mandag kveld. Verdens raskeste mann, Usain Bolt, skal delta i Bislett Games torsdag 9.juni, og verdens raskeste flytog tok imot det celebre besøket, skriver Flytoget i en pressemelding.

Linda Bernander Silseth, adm. dir. i Flytoget.
Linda Bernander Silseth, adm. dir. i Flytoget.

Usain Bolt benyttet sjansen til å avholde sin første pressekonferanse i Norge om bord på Flytoget.

– Fast man, fast train. That’s looking good, sier en opplagt Usain Bolt i det han stiger på Flytoget.

– Fra verdens raskeste flytog til verdens raskeste mann: vi ønsker lykke til torsdag, og hjertelig velkommen tilbake til flytoget, sier administrerende direktør Linda Bernander Silseth i Flytoget.

Årets største friidrettsfest

Det er duket for et formidabelt 200 meterløp under Bislett Games, når Usain Bolt løper på norsk jord for første gang. Det tegner til å bli fulle tribuner når verdens raskeste mann stiller til start 9. juni.

– Toppidrett og topprestasjoner i næringslivet har mye felles. For å prestere i verdensklasse kreves hardt arbeid og fokus på kvalitet i alle detaljer hver eneste dag. Vi er stolte over å kunne transportere Usain Bolt trygt inn til Oslo, og vi er glade for at han valgte Flytoget da han ankom Oslo i for å delta på årets friidrettsfest, sier administrerende direktør Linda Bernander Silseth i Flytoget.

Toppfoto: Flytoget på Oslo S. Fotograf: Njål Svingheim/Jernbaneverket.