Ny SAS-rute København–Shanghai

SAS attendant

SAS åpner en ny rute til Shanghai fra København 1. mars 2012. Fem ukentlige avganger vil gi korte forbindelser til og fra Norge, hele Skandinavia og flere europeiske destinasjoner. Selskapet utvider dermed langdistanseflåten til 11 Airbus-maskiner, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi opplever en markant økning i etterspørselen på reiser til Kina, hvilket gjør at vi nå oppretter denne ruten til Shanghai, i tillegg til den populære Beijing-ruten, som også går fra København, sier kommersiell direktør i SAS, Robin Kamark, som fremhever spesielt de gode forbindelsene til et stort antall destinasjoner i begge ender av ruten.

Fra Shanghai vil SAS-partnerne Air China og Shanghai Airlines tilby mange forbindelser videre, spesielt til Sør-Kina, men også til store deler av Asia for øvrig.

København–Shanghai-ruten vil flys med Airbus A340-300, det største flyet i SAS-flåten, med 245 seter i tre serviceklasser, Business, Economy Extra og Economy.

SK997 fra København til Shanghai vil gå tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag kl 18.25, og lander i Shanghai kl 11.35 lokal tid neste dag. Avganger fra Shanghai med SK998, vil bli kl 13.25 på mandager, onsdager, fredager, lørdager og søndager.