STR Global tilbyr en fantastisk mulighet til medlemmer av HSMAI Student Europe

Ung kvinne med laptop

Praktisk erfaring og en mulighet til å bygge nettverk er noe både STR Global og HSMAI Student Europe anerkjenner som to kritiske faktorer i dagens konkurransepregete jobbmarked. Derfor har de satt sammen en spennende konkurranse for medlemmer av HSMAI Student Europe.

Studentene skal skrive en oppgave på maks 1000 ord om følgende tema:

Hotellindustriens fremtid: Hvilke blir de neste topp tre-markedene, og hvilke nyvinninger vil påvirke fremtidige produkttilbud?

Vinnerene av konkurransen vil få sponset adgang til Hotel Data Conference Europe i London 6. september 2011, inkludert reise og opphold.

Hans Stenseng, leder av HSMAI Student, under HSMAI European Travel Marketer Awards i London 5. mai 2011.
Hans Stenseng, leder av HSMAI Student, under HSMAI European Travel Marketer Awards i London 5. mai 2011.

– Å være tilstede på denne konferansen, gir en flott mulighet til å lære om de siste trendene i næringen, og hva vi kan forvente i fremtiden. Dette er en læring som vi ikke får i klasserommet, og som vil kunne gi oss et konkurransefortrinn, sier Hans Stenseng, student og leder av HSMAI Student Europe.

Dette er en flott mulighet for studenter til å møte ledere fra næringen, ettersom Hotel Data Conference Europe samler toppledere fra reiselivsnæringen. Konferansen vil bli holdt i forbindelse med den første Hotel Investment Conference Europe (Hot.E) på Park Plaza Riverpark Hotel i London. Det betyr at ikke bare ledere fra hotellnæringen vil være tilstede, men også hotelleiere, noe som gir studenten ytterligere muligheter til å opprette verdifulle kontakter.

– Studentene må komme seg ut og vise seg, så næringen blir oppmerksomme på hvem de er når de skal ut og søke jobb i fremtiden, og vi er veldig glade for å jobbe med STR Global, for å styrke fremtidens ledere, sier Ingunn Hofseth, president i HSMAI Europe.

For mer informasjon om Hotel Data Conference Europe: http://www.hoteldataconference.com/HDCEurope.aspx

Klikk her for nærmere informasjon om HSMAI Student.

Bli med i konkurransen ved å sende en oppgave på maks 1000 ord til postbox@hsmai.no

Sørg for å inkludere ditt navn, din kontaktinformasjon, studieretning og navn på skole.

Siste dato for innsendelse er 31. juli 2011. Vinneren blir annonsert i midten av august.