Dansk Radisson Blu-sjef i Tromsø

Poul-Henrik Remmer, General Manager ved Radisson Blu Hotel Tromsø (foto fra The Rezidor Hotel Group)

Poul-Henrik Remmer (52) er ny General Manager ved Radisson Blu Hotel Tromsø. Dansken, som har tjenestegjort under Dronning Margrethe og ved flere internasjonale hoteller, har siden 2002 vært både assisterende direktør og Food & Beverage Manager i Nordens Paris, heter det i en pressemelding fra Rezidor Hotel Group.

– Jeg gleder meg til å ha ytterligere fokus på våre gjester, og yte dem den best mulige service. Sammen med dedikerte og lojale kolleger skal vi bygge videre på Radisson Blu hotellenes visjon ’Yes I Can!’ i alt vi gjør, sier Remmer.

Dronningens private kjøkkensjef

Før Remmer kom til Tromsø i 2002, har han ervervet seg tung kompetanse innen hotellbransjen og food & beverage-området. Han har blant annet vært danske Dronning Margrethes private kjøkkensjef, han har jobbet som kokk ved den danske ambassaden i Stockholm, og har vært food & beverage-ansvarlig ved flere ledende hoteller i Danmark, Kuwait, Island og Norge.

Poul-Henrik Remmer overtar etter Per Paulsen, som fortsatt vil være regiondirektør for Midt- og Nord-Norge i Rezidor Hotels Norway AS.

Foto: Poul-Henrik Remmer, General Manager ved Radisson Blu Hotel Tromsø (foto fra The Rezidor Hotel Group)