Ny Rica-partner

Skifer Hotel (foto fra Rica Hotels)

Mandag 1. august sluttet Skifer Hotel i Oppdal seg til rekken av Rica Partner-hoteller, og inngår dermed i den stadig voksende Rica-kjeden.

– Vi gleder oss til det forestående samarbeidet med Skifer Hotel, sier kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson i en pressemelding.

– Hotellet fremstår med høy kvalitet, og vi er trygge på at det vil være en god ambassadør for vår kjede og passe godt inn i vår eksisterende hotellportefølje. Skifer Hotel har gjennomført høy kvalitet, som løfter Rica Hotels’ profil på en destinasjon hvor vi tidligere ikke har vært representert, sier Semb-Johansson.

– Etter en lengre prosess, der Skifer Hotel har vurdert flere kjedetilknytninger, er vi meget tilfreds med nå å bli en del av Rica Hotels, sier administrerende direktør ved Skifer Hotel, Rune Nordstokke.
– Sammen med Rica Hotels, gleder vi oss til å utvikle hotellet videre, til å bli et enda bedre hotell og til å styrke vår posisjon, både i Oppdal og i Midt-Norge, fortsetter han.

Skifer Hotel i Oppdal

Mellom Dovrefjell og Trollheimen ligger Oppdal, en bygd som kan tilby et utall naturbaserte aktiviteter, både for bedrifter og familier. Skifer Hotel ble åpnet 20. oktober 2010, klokken 20.10. Hotellet har meget høy kvalitet og høyt servicenivå, og ligger midt i sentrum av «alpinbygda», kun 200 meter fra togstasjonen og med kort vei til alpinbakkene. Skifer Hotel tilbyr blant annet følgende:

  • 177 innbydende dobbeltrom
  • moderne konferansefasiliteter for grupper opp til 300 personer
  • à la carte restaurant med eget spennende matkonsept: «SkiferSmak»
  • selskapslokaler
  • lobbybar
  • velværeavdeling med blant annet sauna, dampstue, trimrom og behandlingsrom

Foto: Skifer Hotel (foto fra Rica Hotels)