Søker TEMA-reporter

Egyptiske pyramider (foto fra Star Tour/TEMA)

I 40 år har Star Tours TEMA-reiser arrangert turer verden rundt. Nå søker selskapet eventyrlystne nordmenn, som vil være reporter på utvalgte reiser.

– TEMA-reporternes viktigste oppgave blir å dele opplevelser fra reisen sin i sosiale medier. I dag holder det ikke lenger med reisebeskrivelsene og bildene våre. De som skal ut på tur, vil gjerne ha direkte informasjon fra andre som har vært på samme reise. Dagens globetrottere sjekker både Tripadvisor, blogger og artikler når de skal ut på reise. Det er lett både å dele egne erfaringer og å lese andres. Selv sjekker jeg for eksempel alltid Tripadvisor når jeg skal til nye steder, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour i en pressemelding.

Hun forteller at selskapet i første omgang er på jakt etter inntil tre reisevante og eventyrlystne menn og kvinner, som, i første omgang, vil teste TEMAs reiser til Egypt, Tenerife og Sicilia. Underveis skal ”reporteren” daglig poste bilder og inntrykk.

– Stillingene er av kort varighet, men dersom vi er fornøyd med innsatsen, ser vi ikke bort fra at reporterne får nye oppdrag for oss, fortsetter Petersson. Hun legger til at det ikke er noen aldersgrense for å søke og at det ikke er noe krav at reporteren har vært med på en TEMA-reise tidligere.

– Det viktigste er at reporterne stiller med et åpent sinn, og har god formidlingsevne, sier Petersson.

I tillegg til reisen får de utvalgte reporterne et honorar, og det er også mulig å ta med seg reisefølge.
Flere konkurranseregler finner du her: http://www.tema.startour.no/reiser/Tema-reporter/

Foto: Egyptiske pyramider (foto fra Star Tour/TEMA)