Ingunn Weekly: Neste uke

HSMAI GM Forum

Neste uke er det duket for to spennende aktiviteter, spesielt gleder vi oss til å møte mange av dere på HSMAI GM Forum onsdag 31. august. Vi er i siste innspurt til konferansen nå, så dersom du ikke har meldt deg på ennå, er det fortsatt en mulighet. Det blir en interessant debatt på slutten av dagen, hvor du møter blant annet Torgeir Silseth, konsernsjef i Nordic Choice Hotels, og Knut Almquist, administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Wilko Webers arbeid for HSMAI European Academy har god fremdrift, og de fleste modulene er nå klare til kvalitetssikring, og det skal vi gjøre sammen med ham og det nyetablerte HSMAI European Revenue Manager Advisory Board i Oslo torsdag 1. september. Gruppen, som skal ha sitt første møte i Oslo, består av ledere på kjedenivå, fra flere europeiske kjeder, og følgende kommer til Oslo neste uke:

  • Heiko Siebert, Vice President Distribution, Mövenpick Hotels & Resorts Management
  • Thibaut Seilier, Corporate Revenue Manager, Kempinski Hotels
  • Jorunn Svidal, Director of Revenue Management, Thon Hotels
  • Christopher Cooper, Head of Commercial, Mint Hotels
  • Carl Oldsberg, Vice President Revenue & Distribution, Nordic Choice Hotels

Gruppen skal utvides, og neste møte blir i London i februar, i forbindelse med HSMAI Revenue Management Conference, som skal arrangeres for andre gang.

Ingunn Hofseth. ThumbnailMen nå er det HSMAI General Manager Forum som står i fokus. Ta med en kollega og meld deg på i dag!

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway