Nytt fra Scandic på Forus

Fra lobbyen på Scandic Stavanger Forus (foto fra Scandic)

Scandic har nå åpnet dørene til sitt nye hotell på Forus ved Stavanger. Med denne hotellåpningen fortsetter Scandics ekspansjon i Norge, forteller kjeden i en pressemelding.

Over 50 arbeidsplasser, 240 moderne hotellrom, restaurant, en trivelig lobbybar og et eget konferansesenter med plass til 1000 personer, er noe av det Scandic kan tilby.

Miljø, design og tilgjengelighet er stikkord for Scandics virksomhet. Alle de 240 rommene har design og uttrykk inspirert av Rogalands spennende industrihistorie. 24 av rommene er også spesialtilpassede handikaprom, helt i tråd med Scandics fokus på smarte løsninger. Helse er viktig for Scandic, og hotellet har eget treningsrom.

Hotellet har lagt vekt på lokale råvarer og produsenter i restauranten, med noe av det beste Rogaland som matfylke kan tilby. Her vil man kunne finne kveite fra Hjelmeland, fillet av gris fra Prima-Jæren og Jæren-potet- og purresuppe, for å nevne noe.

Foto: Fra lobbyen på Scandic Stavanger Forus (foto fra Scandic)