Norges ledende skiresort

Radisson Blu Resort Trysil

Radisson Blu Resort Trysil er kåret til Norway’s Leading Ski Resort 2011 under World Travel Awards i Tyrkia. Flere prestisjehoteller var nominert i kategorien, heter det i en pressemelding fra Rezidor Hotel Group.

Kjeden hadde to hoteller med i finalerunden, men det ble Radisson Blu Resort Trysil som stakk av med seieren.

– Vi er utrolig stolte og takknemmelige over å vinne denne prisen. Den viser at det harde arbeidet vi legger ned for å levere kvalitet i alle ledd, blir lagt merke til. Det gir også meg og alle mine dyktige kolleger et ekstra løft, nå som vi går inn i en spennende vintersesong, sier, Stein-Rudi Austheim, General Manager ved Radisson Blu Resort Trysil.

Et landemerke

Radisson Blu Resort Trysil er Nordens største fjelldestinasjon, og tilbyr sine gjester direkte tilgang til alpinbakkene. 210 rom og suiter, kombinert med konferanselokaler på hele 1250 kvm, gjør hotellet til en yndet arena for arrangementer. Som én av få fjellresorter, tilbyr også Radisson Blu Resort Trysil eget opplevelsesbad, med klatrevegg på glass, stort spa og bølgesurfing på hotellets egen flowrider. Hotellet har også egen bowlingbane, fire restauranter og fire barer.

Park Inn Trysil (foto fra The Rezidor Hotel Group).
Park Inn Trysil (foto fra The Rezidor Hotel Group).

I desember åpner også Park Inn Mountain Resort Trysil, 820 m.o.h., og med utsikt over Trysilfjellet. Med moderne arkitektur, sportsbutikk, dagligvarebutikk, skiutleie, barer, spa, sauna, trimrom, og basseng både ute og inne, får Trysil nok et tilskudd av høy kvalitet, i en av Europas mest moderne skiresorter.

En hederspris

The World Travel Awards ble grunnlagt i 1993, og regnes som den største anerkjennelsen man kan få innen reiselivsindustrien.

– Juryen består av fagfolk fra reiselivsnæringen, med representanter fra en hel verden. Deres fokus er på de opplevelsesbaserte kvalitetene bedrifter kan tilby kundene sine, og som konsekvent hever seg over alle forventninger. Det er dermed en stor ære å få en slik hederspris, sier Christian Gartman, Area Vice President Nordic i The Rezidor Hotel Group.

Toppfoto: Radisson Blu Resort Trysil (foto fra Rezidor Hotel Group).