Verdens punktligste

SAS attendant

SAS’ punktlighet var i august selskapets beste noensinne, og flyselskapet ble dermed verdens mest punktlige selskap for andre måned på rad. Sist måned var 93,84 prosent av alle SAS’ flyvninger i rute, og dermed best i kategorien «major airlines», som består av flyselskap med minst 30.000 avganger per år. Ikke noe «major» flyselskap var i nærheten av SAS’ punktlighet i august, skriver selskapet i en pressemelding.

– SAS fortsetter å leve opp til sitt løfte om å ta hånd om kundenes tid på beste måte. Dette er en punktlighetsrekord som vi er utrolig stolte over, og den bekrefter vår posisjon som det meste punktlige flyselskap i Europa gjennom de siste årene, noe som er en viktig forklaring på at vår kundetilfredshet er den beste på elleve år, sier konsernsjef Rickard Gustafson i SAS.

Snittet for europeiske flyselskaper var 81,2 prosent. All statistikk er fra den nøytrale kilden Flightstats.