Ingunn Weekly: Gratulasjoner til Innovasjon Norge

Slik skal vi selge Norge i 2012

Det var en glede å være tilstede ved Innovasjon Norges kick-off torsdag 8. september. De har virkelig satt i gang gode tiltak for å fremme norsk reiseliv, og har valgt en spennende vinkling på hvordan Norge skal profileres gjennom fire ulike merkevarer. Disse vil på en fin måte fremheve det mangfold som Norge har å by på.

Dagens største begivenhet var lanseringen av nettstedet BookNorway, Statssekretær Halvard Ingebrigtsen og Martin Jørgensen, adm. dir. i Net Trans, og styreleder både i BookNorway og HSMAI i Norge, fikk det ærefulle oppdraget å lansere siden for offentligheten.

Innovasjon Norge imponerte også med den tekniske delen av dagen. Spesielt interessant var hvordan de hadde gjort tilgjengelig muligheten for å twittre og sende sms med spørsmål, som så ble vist direkte på storskjerm. I tillegg ble eventen sendt live over nettet.

Ingunn Hofseth. ThumbnailDersom du ikke fikk med deg dagen finner du gårsdagens presentasjoner her.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway