HSMAI i vekst og starter Business Travel Club i Oslo

Kredittkort

Etter noen tøffe år, er HSMAI igjen i god vekst, og medlemsantallet er nå oppe i over 850 i Norge. Dette er vi svært fornøyd med. I Norge er veksten i bedrifter elleve prosent, og i antall medlemmer hele 52 prosent siden september 2010. I Europa er veksten i bedrifter 14 prosent, og i antall medlemmer 39 prosent i samme periode.

HSMAI Europe starter Business Travel Club i Oslo, i samarbeid med Business Travel Club i London.

Høstens nye happening blir lanseringen av HSMAIs Business Travel Club. Business Travel Club er en stor suksess i London og i flere nederlandske byer. Nå lanseres dette konseptet i Oslo, og i resten av Norden.
Hver første torsdag i annenhver måned etter lanseringen, vil HSMAIs medlemmer, samarbeidspartnere og innkjøpere bli invitert til unike sammenkomster.

Parallelt med dette vil vi innføre medlemskort, med en rekke fordeler i inn- og utland. HSMAI søker i den forbindelse utvalgte leverandører innen hotell, fly, klær, sko, møbler, aviser og magasiner, reiseeffekter, som kofferter og lignende, bank, forsikring, bilutleie, kredittkort, hotell, internasjonalt flyttebyrå med mer, som vil gi HSMAIs medlemmer attraktive tilbud.