Star Tour går for cruise

Cruiseskipet Thomson Spirit (foto fra Fritidsresor/Star Tour)

WonderCruises er navnet på Star Tours søsterselskap, som skal sørge for at Star Tour og TUI Nordic blir en av de største aktørene innen cruise i Norge og Norden. Målet er 10.000 cruisekunder i 2012, forteller Star Tour i en pressemelding.

– Gjennom WonderCruises presenterer vi nå Norges beste cruiseportal. WonderCruises har for første gang samlet alle rederier på ett sted. Dette betyr at kundene enkelt kan sammenligne skip, ruter, produkter og priser, og ikke minst bestille direkte online. Målet er å selge 10.000 cruise nordisk, hvorav rundt 20 prosent fra Norge, sier administrerende direktør Christian Lunde i Star Tour.

I første omgang vil fokuset ligge på cruise i Middelhavet og Karibien, samt nordiske minicruise, med avgang fra Oslo.

Lunde mener at med en oversiktlig og enkel portal, vil langt flere nordmenn bestille cruiseferien på nettet.

– Oppunder 70 prosent av Star Tours kunder bestiller ferien sin online, og vi regner med at rundt 50 prosent også vil handle cruise på nett.

Foto: Cruiseskipet Thomson Spirit (foto fra Fritidsresor/Star Tour)