Berg-Hansen + Select Collection

Som eneste reisebyrå i Norge, har Berg-Hansen inngått en samarbeidsavtale med Select Collection, som skreddersyr eksklusive reiseopplevelser, heter det i en pressemelding fra førstnevnte.

Select Collection er spesialister i å skreddersy eksklusive reiseopplevelser til destinasjoner over hele verden. Deres konsept er basert på tett og personlig kundeoppfølging, VIP-behandling og ekspertisekunnskap. De tilbyr håndplukkede luksushoteller på spennende destinasjoner som Zambia, Namibia, Costa Rica, Madagaskar, Fiji-øyene, Laos og Cook Islands – i tillegg til en rekke mer velkjente reisemål.

Flere ønsker skreddersøm

Berg-Hansen, mest kjent som et forretningsreisebyrå, er svært tilfredse med det inngåtte samarbeidet med Select Collection.

– Berg-Hansen formidler både charter, storbyferie og langreiser i dag. Men vi ser at stadig flere ønsker skreddersøm når ferien skal bestilles. Select Collection er eksperter på dette. Vi gleder oss over at vi nå kan tilby våre kunder unike reiseopplevelser fra en svært erfaren turoperatør på dette området, sier kommunikasjonsansvarlig i Berg-Hansen, Frank Tindvik.