Ukens navn: Liv Marit Maaø

Liv Marit Maaø, Sales Manager, Clarion Hotel & Congress Trondheim

Liv Marit Maaø

Sales Manager

Clarion Hotel & Congress Trondheim

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Hverdagen min består av kundemøter her i Trondheim, Oslo eller andre steder, tid på pre-opening-kontoret vårt på Brattøra, kundekontakt på mail og telefon, reiser i inn og utland – «sell like hell» og spre det glade budskap!

– Hva er det beste ved jobben din?

– Jeg har verdens beste jobb! Jeg er så heldig å være ansatt nummer én ved Clarion Hotel & Congress Trondheim. Jeg startet 1. august 2010, og hver dag har vært «magisk». Tenk å få lov til å selge det fantastiske produktet. Jeg er privilegert!

– Har du noen du har sett opp til?

– I mitt yrkesaktive liv i hotellverdenen er det fire personer jeg må nevne. Alle er fra min tidligere arbeidsplass, Radisson Blu Royal Garden Hotel, hvor jeg for øvrig var ansatt i hele 26 år: Frid Agersborg, resepsjonssjef tidlig 80-tall. Service og kunnskap. Ingen over, ingen ved siden. Sigrunn Ringard, var konferanseansvarlig av «den gamle skolen», og hadde full kontroll over alt og alle. Her lærte jeg hvor viktig detaljer er. May Britt Hansen, salssjef/salgsdirektør. Føler jeg lærte alt av henne . Det finnes bare en! Cornelius Middelthon, hotelldirektør. Utrolig inkluderende, lyttende og omtenksom. Lærte mye av ham.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi har et flott pre-opening-kontor i Pirterminalen, vegg i vegg med hotellet. Vi er i dag seks ansatte på salg, og vi fyker inn og ut av kontoret hele dagen. Litt tidlig med tradisjoner, men vi er dyktig på å feire salgene.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Hotellet meldte seg inn i fjor.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Møtebørsen! Det å bli oppdatert raskt og effektivt, er viktig i en hektisk hverdag! I tillegg er det flott at HSMAI er så tydelige på sosiale medier, det er der framtiden ligger.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Ikke som jeg kan komme på nå.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Hjemme eller på hytta på Røros, uten det helt store programmet. Treffe familie og venner. God mat og god vin.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Flere midler til reiselivsbransjen, vi må få flere turister til Norge, for å vise frem det flotte landet vi har, og nordmenn må begynne å feriere mer i Norge!

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Energisk, modig og begeistret»

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Jobb: Stockholm, Next Generation Meetings. Privat: Røros.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg trener for å holde energinivået mitt oppe, elsker Rosenborg og tar gjerne et glass vin med gode venner!

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– JA, jeg vil fortelle leserne at vi (det vil si SKANSKA) bygger Skandinavias største konferansehotell i Trondheim. Det blir et fantastisk produkt, som ingen av oss har sett maken til. Hotellet får 400 rom og en maks-kapasitet på 1000 personer i skole-oppsett. Den store plenumsalen kan igjen deles inn i ni forskjellige kombinasjoner, slik at det passer for ethvert behov. Vi får videre et stort utstillingsareal på 1030 kvm utenfor salen. På toppen av hotellet troner Trondheims første og eneste skybar, på ikke mindre enn 370 kvm. Fantastisk utsikt over Trondheim og «resten av væla» Se vår flotte video:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ngWZANY7Zgo