Ingunn Weekly: Svensk "forfører" til Oslo

Göran Adlén. Fotograf: Anna-Lena Ahlström

Mandag 31. oktober er dagen for å få ekstra faglig påfyll og motivasjon – og ikke minst få et større innblikk i hva kundene er opptatt av.

På HSMAI Reiselivsdagen møter du blant annet en av Sveriges mest ettertraktede foredragsholdere og trendanalytikere, Göran Adlén. Han skal fortelle om sitt syn på hvordan du kan lykkes i fremtiden. Gamle sannheter gjelder ikke i dag, hevder han.

Han sier videre at den digitale kommunikasjonsrevolusjonen kommer til å forandre alt. Her finnes det mange muligheter, men også mange farer. Foredraget viser hvordan du kan oppnå fremgang med sosiale medier, men peker også på farene, for feil anvendt, kan den digitale kommunikasjonen ha mildt sagt ødeleggende konsekvenser.

Hvordan kommer alt dette til å påvirke reiselivsbransjen og kundene?

I går snakket jeg med en som har vært tilstede på flere av hans foredrag i Sverige. Vedkommende hevdet at bare det å få høre ham igjen, vil være mer enn verdt en tur til HSMAI Reiselivsdagen – og meldte seg på.

Så meld deg på du også!

Ingunn Hofseth. ThumbnailDu finner det oppdaterte programmet på denne siden.

Ha en god dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Göran Adlén. Fotograf: Anna-Lena Ahlström