Business Travel Club lanseres i Norge

Kredittkort

The Business Travel Club, i samarbeid med Business Travel & Meetings Show og HSMAI Europe, har nå kommet til Norge som det første av de nordiske landene. Klubben, som har eksistert i flere år, he blitt mottatt med stor suksess i Storbritannia og Nederland.

Siste torsdag i annenhver måned møtes klubbens medlemmer til en sosialt og uhøytidelig tilstelning, der de kan knytte nye kontakter og holde seg oppdatert. Det er gratis å delta i klubben, så lenge du er medlem av HSMAI eller er innkjøper av reiselivstjenester.

Vi håper du blir med på vårt første Business Travel Club-arrangement, som blir hos BAR Bygdøy Allé, Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo, torsdag 24. november 2011. Vi inviterer deg på noen gode drinker og snacks, som vår gjest fra klokken 18.00 til 20.00.

Her finner du innbydelsen, så du kan melde deg på.