Thon utvider østpå

Thon Hotel Elverum

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Elverum Hotelldrift. Hotellet er et fullservicehotell, med gode kurs- og konferansefasiliteter. Det har en fin beliggenhet i sentrum av Elverum, og består av 95 rom og ti møterom, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels’ profil. Hotellet får navnet Thon Hotel Elverum fra 01.01.12. Johnny Johansen vil fortsette i rollen som direktør for hotellet.

– Dette hotellet styrker vår geografiske dekning i Hedmark, sier Administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Thon Hotel Elverum blir en del av Conference-konseptet, som består av 16 profesjonelle konferansehoteller. Hotellet skal gjennomgå en omfattende oppussing, både utvendig og innvendig, først ved fasadeoppgradering, rom og lobby. I 2012 står kurs- og konferansefasiliteter, restaurant, bar og nattklubb for tur. Videre planlegges det en utvidelse av en ny romfløy.

Fakta

  • Thon Hotel Elverum har 95 rom og 10 møterom med total kapasitet på 300 gjester. Hotellet har restaurant, bar og nattklubb. Historien for hotellet går tilbake til 1898 og har siden vært et viktig knutepunkt for hele fylket.
  • Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med 62 hotell i Norge, 1 hotell i Sverige, 4 hotell i Brussel og 1 hotell i Rotterdam. Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i fire konsepter; Budget, City, Conference og Resort.

Illustrasjon: Thon Hotel Elverum.