Nytt Thon-hotell på Høvik

Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Høvik Hotell på Høvik. Hotellet ligger ti minutters biltur utenfor Oslo sentrum, plassert rett ved E18.

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels’ profil, og som en del av Budget-konseptet. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Høvik fra 16.01.2012. Wilhelm Hartwig vil være direktør på hotellet, som vil driftes under selskapet NHG Management AS.

– Med dette hotellet får vi ialt fem Budget-hoteller i Oslo og omegn, og åtte totalt i Norge. Budget er et rendyrket rom/frokost-konsept, som er perfekt for dem som ikke har behov for mer enn en god seng å sove i og en god frokost, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

– Vi har stor tro på et Budget-konsept for hotellet på Høvik. Thon Hotels har på en svært god måte klart å tydeliggjøre sine ulike konsepter i markedet. Med den konkurransesituasjonen som nå utvikler seg i området rundt Fornebu, vil et Thon Budget-hotell være riktig for at vi skal ta markedsandeler, sier administrerende direktør Morten A.Kahrs i NHG Management.

Hotellet skal gjennomgå en renovering i resepsjonsområdet, felles arealer og oppgradering av rom. Med dette vil hotellet bli et flott og moderne rom/frokost-hotell, når Thon Hotels skiltene settes på hotellet.

Fakta

  • Hotellet består av 104 rom og gode treningsfasiliteter. Det er gratis trådløst nettverk på hele hotellet og svært gode parkeringsmuligheter.
  • Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med 62 hotell i Norge, 1 hotell i Sverige, 4 hotell i Brussel og 1 hotell i Rotterdam. Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i fire konsepter; Budget, City, Conference og Resort.
  • NHG Management sin kjernevirksomhet er hotelldrift og utvikling, samt prosjektering av nye hotellprodukt. Selskapet er en betydelig aktør i det nordiske hotelldriftssegmentet med 17 hoteller i Norge, Sverige og Danmark.

Foto: Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.