Fagmøte: Hvor finner vi de beste lederne?

Møte

HSMAI inviterer til fagmøte torsdag 24. november klokken 16.00, med temaet Hvor finner du de beste lederne?

I forkant av vår første kveld med Business Travel Club (BTC), inviterer vi til et fagmøte torsdag 24. november fra klokken 16.00 til 17.30 hos HSMAI i Oscarsgt. 81, i Oslo.

Mange virksomheter erfarer at det er svært viktig å klare å utvikle lederne i virksomheten, og gi dem utfordringer i tide, før konkurrentene gjør det.

Hvor finner du de beste lederne?

Ledere evalueres hver eneste dag, ut fra hva de presterer, mange steder også ut fra hvordan de presterer. Og de forfremmes på bakgrunn av oppnådde prestasjoner. Bra er det, forutsatt at din bedrift, og du som leder, også har en god struktur og prosess for å vurdere lederens fremtidig potensial og evner, og hente dem ut.

Vi har invitert Cathrine Foss Stene, Managing Partner i MarkUp People, tidligere kommunikasjons- og HR-direktør i Schibsted-konsernet, kommunikasjonsdirektør i SAS Norge, direktør for strategisk lederskap i SAS-konsernet, konserndirektør i Manpower, og gründer av Bankpower, til å snakke om dette temaet.

Arrangementet er gratis for HSMAI-medlemmer. Meld deg på snarest til postbox@hsmai.no

Vi ser frem til et lærerikt møte, hvor vi inviterer alle deltagerne til å følge oss videre bort til BAR Bygdøy Allé, til Business Travel Club (BTC), for en hyggelig og uformell kveld med nettverksbygging, gode drinker og snacks.