HSMAI og HRR søker etter de dyktige unge lederne

HSMAI og HRR

Kåringen av Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med HRR og andre samarbeidspartnere fra reiselivsbransjen og ellers. Prisutdelingen foregår på Ballroom i Oslo onsdag 11. januar 2012, i forbindelse med de øvrige HSMAI-prisene. Vi forventer fullt hus med flere hundre deltagere.

Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter. Dette er en pris for hele bransjen.

Bildet under: Gjøran K. Sæter (35), adm. dir. i Fursetgruppen, stakk av med prisen Årets Unge Leder i Reisebransjen 2010, mens Elizabeth Rojas Vik (29), hotellsjef og stedfortreder for direktør Scandic Asker og Høvik, vant den høythengende Årets Unge Hotelier 2010 (Foto: Catharina Wandrup/Knut Joner). Teksten fortsetter etter bildet

Gjøran K. Sæter (35), adm. dir. i Fursetgruppen, stakk av med prisen Årets Unge Leder i Reisebransjen 2010, mens Elizabeth Rojas Vik (29), hotellsjef og stedfortreder for direktør Scandic Asker og Høvik, vant den høythengende Årets Unge Hotelier 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner

Vinnerne får studieopphold

Premien til Årets Unge Hotelier er tre valgfrie PDP-kurs à tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration, New York. Her er det mulig å tilpasse undervisningen egne behov. Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.

Konkurranseregler

Den som nomineres må:

  • være bosatt i Norge
  • være 35 år eller yngre per 31.12.11
  • inneha lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge
  • Ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Alle som arbeider i reiselivsbransjen kan nomineres. F.eks. ansatte på hoteller, hotellkjeder, kongressentre, reiselivsorganisasjoner, flyselskaper, fergeselskaper, cruiseselskaper, restauranter, reisebyråer og turoperatører.

Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

For å nominere en kandidat send inn:
Navn, adresse, e-post, telefon, stilling, arbeidssted, CV, begrunnelse for nominasjon og bilde – samt navn, e-post, telefon, arbeidssted og stilling på deg selv.

Nærmere opplysninger om dette og standardskjema finnes på denne siden.

Oversikt over tidligere vinnere på denne siden.

Kandidater som går videre i prosessen vil bli invitert til et utfyllende intervju.

Nominasjonene av kandidater må sendes oss innen 15. desember. Forslag sendes på e-post til postbox@hsmai.no, eller sendes i posten til HSMAI, Oscarsgate 81, 0256 Oslo. E-post eller konvolutten merkes «Årets Unge».

Ta kontakt på postbox@hsmai.no eller ved å ringe Anita på tlf. 916 52 873 om du har spørsmål.

Vi ser frem til å motta forslag til mange gode kandidater.

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI
Hans Kristiansen
Sjefredaktør, Restaurant og Reiseliv