Ingunn Weekly: BTC kommet for å bli

Fin stemning i Norges aller første Business Travel Club-samling på BAR Bygdøy Allé i Oslo torsdag 24. november 2011. Fotograf: Hans Stenseng

Som dere har sett i tidligere HSMAI Weekly, har HSMAI inngått et samarbeid med Centaur Travel Group, med sitt konsept, the Business Travel Club.

Vårt første arrangement ble holdt på BAR Bygdøy Allé i Oslo i går kveld, og var en svært hyggelig anledning, med både nye og gamle fjes fra andre HSMAI-arrangementer.

Vi startet kvelden med et foredrag av John Kjetil Wang-Hansen, som har ledererfaring fra Forsvaret og Kriminalomsorgen. For tiden jobber han som forbundsleder for YS-forbundet Kriminalomsorgens Lederforbund (KLF). I tillegg jobber han fortsatt i Forsvaret, som innleid instruktør og veileder, og har det faglige ansvaret for veilederutdannelsen i Heimevernet.

I 2005 etablerte han nettstedet ditt-lederskap.no, en informasjonsside om lederskap. Han er også fast skribent i ukeavisen Ledelse. Wang-Hansen er lidenskapelig opptatt av lederskap, og lever og underviser etter mottoet ”Alt står og faller på lederskapet”. Teksten fortsetter etter bildet.

Fin stemning i Norges aller første Business Travel Club-samling på BAR Bygdøy Allé i Oslo torsdag 24. november 2011. Fotograf: Hans Stenseng

Dette var også tittelen på kveldens foredrag, som ble meget godt mottatt av tilhørerne.

Deretter hadde vi et par trivelige timer, med godt selskap og Cristalino fra Fondberg i glasset, en middels fyldig cava, med ren frukt og frisk syre, som passet perfekt for en lett og hyggelig kveld, der flere nye kontakter ble knyttet.

Vi er veldig glad for alle dere som hadde anledning til å komme på vår første kveld med BTC. Etter denne mottagelsen, har vi fått bekreftelsen om at kveldsarrangementer er viktig, som et supplement til våre frokostmøter. Så hold øye med neste invitasjon! BTC blir arrangert fast annenhver måned.

Ingunn Hofseth. ThumbnailFlere bilder på denne siden.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Foto: Fin stemning i Norges aller første Business Travel Club-samling på BAR Bygdøy Allé i Oslo torsdag 24. november 2011. Fotograf: Hans Stenseng.