Colorline.no til topps

Faksimile av colorline.no

Color Lines internettsider var blant de tre som ble nominert til prisen for landets aller beste nettsted lansert i 2011. Det er Den Norske Dataforening som står bak prisen, skriver rederiet i en pressemelding.

– Selv om vi ble slått på målstreken i kåringen, viser det faktum at vi var én av tre kandidater som ble nominert til årets Rosing-pris, at vår satsing på et godt og brukervennlig nettsted blir lagt merke til, sier en stolt direktør for e-handel, Terje Røli i Color Line.

Color Line lanserte sine nye internettsider 15. september 2011. Lekker design, høy grad av brukervennlighet, informasjonsverdi og funksjonalitet, var sentralt i utviklingen av sidene. Color Line har laget sine nye internettsider med egne ressurser samt innleid hjelp.

Det var NKI.no som ble kåret til Årets Nettsted på Dataforeningens årsskonferanse og Rosing-prisutdeling 21. november i Oslo. Rosingprisene er IT-miljøets «Oscar», og er oppkalt etter den norske IT-pioneren Fredrik Rosing Bull. Prisene er få, og henger høyt.

Du kan besøke nettstedet ved å klikke her.