Bear Grylls til Norge

Bear Grylls on stage

Radisson Blu har inngått samarbeid med DAY1 Entertainment, et underbruk av  Sony Music Norway, i forbindelse med turneen til eventyrer og utforsker Bear Grylls, best kjent fra tv-serien Mann mot naturDiscovery Channel, skriver Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

SYDNEY, AUSTRALIA - MARCH 04: In this handout ...

I tv-serien gjenopplever Bear Grylls fantastiske fortellinger om menneskets overlevelsesevne, ved å sette seg selv i samme situasjon. På denne måten gjenopplever han de mest forbløffende overlevelsesscenarier fra virkeligheten.

For første gang kommer han nå til Norge med sitt sceneshow. Det blir garantert en kveld med spennende historier og oppdagelser. Radisson Blu Scandinavia i Oslo, Radisson Blu Royal Bergen og Radisson Blu Royal Garden i Trondheim er sponsorer for showet.

Grylls deler sine erfaringer, nær døden opplevelser og overlevelsesteknikker. Under showet forteller han også om sine personlige utfordringer, fra livet som soldat i Special Forces, fjellklatrer og eventyrer. Han innvier også publikum i salen i hva som egentlig skal til for å lage et av verdens mest populære tv-programmer (over én milliard seere i 150 land).

De tre showene i Norge er:

  • 13. mars i Oslo Konserthus
  • 14. mars i Grieghallen i Bergen
  • 15. mars i Trondheim Spektrum

Billettsalget starter 8. desember kl. 09.00 på www.billettservice.no