Familien Andersen på tur

En scene fra Star Tours animerte julekalender tirsdag 6. desember 2011.

Star Tours julekalender, om familien Andersen på tur i Thailand, er allerede sett av over 73.000 nordmenn. Det er over tre ganger så mange som har sett Hollywood-kjekkasen Johnny Depp i The Rum Diary på kino de to siste ukene, heter det i en pressemelding fra turoperatøren.

– Vi håpet jo at kalenderen skulle slå an, men dette går over alle forventninger, sier markedsansvarlig Monika Hauge Nordgård i Star Tour.

Star Tour har i år valgt å lage en annerledes julekalender. Hver kalenderluke inneholder korte tegnefilmer, hvor vi følger mor, far, Jonas og lillesøster Minken på deres forviklingstur til Thailand. I tillegg til å kikke på filmene, er daglig tusenvis av nordmenn med og kjemper om premier til en totalverdi på 120.000 kroner.

Star Tours julekalender har heller ikke gått upåaktet hen i media, og Nettavisen er blant dem som har anbefalt leserne sine å følge med på animasjonsfilmene.

– Dette er en morsom kalender, hvor du kan vinne store feriepremier, skriver avisen, som trekker frem nettopp Star Tours kalender blant sine julekalenderanbefalinger.

Det er det splitter nye animasjonsbyrået DrageSmith som står bak animasjonene, og firmaets tre animatører har erfaring med alt fra spillefilm og TV-reklame til suksess-serier som Halvseint, Fanthomas og Sex og SingelSiv. Firmaet Digital Natives står bak den tekniske løsningen.

Følg Star Tours julekalender på www.juliparadis.no

Illustrasjon: En scene fra Star Tours animerte julekalender tirsdag 6. desember 2011.