Rekordmåned for Flytoget

Linda Bernander Silseth, adm. dir. i Flytoget

November var en svært god måned for Flytoget, som hadde 592.000 passasjerer, og en omsetninge på 82 millioner, noe som gjør november til den beste måneden i selskapets historie, skriver Flytoget AS i en pressemelding.

– Vi har ikke merket noe til nedgang i etterspørselen og økonomisk uro, konstaterer administrerende direktør Linda Bernander Silseth (over).

Passasjerøkningen i november gir en vekst på 6,5 prosent mot samme måned i fjor, og en omsetning på 82 millioner kroner. Hvilket gjør november til den beste måneden i selskapet historie.

Punktlige tog og fornøyde kunder

Flytogets kunder setter punktlighet og forutsigbarhet høyt. For november var punktligheten til Gardermoen på hele 98 prosent, den høyeste på mange år.

– På reise er tid spesielt viktig, og punktlige tog er det viktigste for våre kunder. Flytoget gjør derfor sitt ytterste hver eneste dag, for at reisende kommer dit de skal, når de skal, sier Bernander Silseth. Teksten fortsetter etter bildet.

Flytoget på Oslo S. Fotograf: Njål Svingheim/Jernbaneverket.

For 2011 har Flytoget målt en kundetilfredshet på hele 96 prosent.

– Flytoget jobber kontinuerlig for å levere en best mulig tjeneste for kunden. I løpet av 2011 har vi gjort flere investeringer for å bedre kundeopplevelsen. Setene er oppgradert, det er satt inn stikkontakter ved alle seter, egen App er lansert, og fra november ble det mulig å sjekke inn på Oslo S. Siste tilskudd er at det er installert trådløst nett i alle flytog. Dette er gjort for at kunden skal få en mer behagelig og effektiv reise, avslutter Bernander Silseth.

Tallene oppsummert:

  • Omsetning, nov. 2011: cirka MNOK 82
  • Antall passasjerer, nov. 2011: 592.000 pax
  • Punktlighet til Gardermoen, nov. 2011: 98 pst
  • Kundetilfredshet for 2011: 96 pst