Trondheims første Friday’s

Et blidt knippe T.G.I. Friday's-ansatte (foto fra T.G.I. Friday's)

I mai 2012 åpner restaurantkjeden T.G.I. Friday’s sin første restaurant i Trondheim. Dette blir den andre restauranten som ikke er lokalisert i hovedstaden, og Friday’s’ sjette restaurant i Norge, skriver kjeden i en pressemelding.

Espen Holm. Thumbnail– Vi er utrolig stolte over å tilføre Norge enda en T.G.I. Friday’s-restaurant. Det gleder oss at vi snart skal etablere oss i Trondheim, og bli en del av byens restaurant- og uteliv, sier Espen Holm (t.h.), administrerende direktør i T.G.I. Friday’s.

Et perfekt møtested

T.G.I. Friday’s er kjent for sitt originale konsept, som er basert på ekte amerikansk diner-stil. Restauranten er et perfekt møtested, enten du ønsker en hyggelig familiemiddag med barna, lunsj med venner eller for å oppleve fredagsfølelsen med kolleger etter jobb.

Unik lokasjon

Den nye restauranten vil bli designet i ekte Friday’s-stil, med fullverdig restaurant og bar. Restauranten kan by på 260 sitteplasser, samt stor uteservering, både i Nordre Gate og i spennende bakgård. De unike lokalene Friday’s overtar, ligger svært sentralt i den travle gågaten.

– Det er utrolig moro at vi har fått tilslag på disse fantastiske lokalene i Midtbyen. Det er den mest pulserende delen av Trondheim sentrum, sier Holm.

En attraktiv aktør

Det er Trondheims største eiendomsselskap, E.C Dahl Eiendom AS, som eier bygården som skal huse det populære spisestedet. De har også ansvaret for utviklingen av Midtbyen i Trondheim sentrum.

– Vi merker stadig større etterspørsel fra store og gode aktører, som ønsker å etablere seg i Midtbyen. Vi har i lengre tid hatt et stort ønske om å få en profesjonell og dyktig aktør som T.G.I. Friday’s til Trondheim, og gleder oss over at byen endelig får oppleve Norges klart beste restaurantkonsept, sier Ole Eidem, eidendomssjef i E. C. Dahls Eiendom.

Foto: Et blidt knippe T.G.I. Friday’s-ansatte (foto fra T.G.I. Friday’s)