Avis beste bilutleier

Avis

På det 17. året er Avis Bilutleie kåret til det beste bilutleieselskapet av norske reisebyråansatte. Det både gleder og inspirerer salgs- og markedsdirektør Tonje Fossum i Avis Bilutleie, skriver selskapet i en pressemelding.

Det er fagtidsskriftet Travel News som presenterer sin helt ferske undersøkelse, reiselivsbransjens Grand Travel Award.

– Vi er takknemlig og ydmyke for at vi også i år fikk denne utmerkelsen. Det er veldig inspirerende å vite at reisebyråenes kunder fortsatt er fornøyde med å leie bil gjennom Avis, og at byråene opplever oss som en god samarbeidspartner, sier Tonje Fossum (under) i Avis Bilutleie. Teksten fortsetter etter bildet.

tonje_fossum

Å få denne prisen for 17. år på rad betyr ikke at Avis nå vil klappe seg selv tilfreds på ryggen. Snarere tvert imot.

– Vår filosofi er fortsatt We try harder, noe som betyr at vi aldri vil slutte å gi gass for å «nå den ekstra milen». Vi trener jevnlig våre ansatte, har nye og trygge biler, og lytter til kundene og lærer av dem, sier Fossum.

Styrker lokalkontorene

Avis er markedsleder i Skandinavia, og har en stor del av omsetningen innenfor bilutleie i de tre skandinaviske landene.

For å utvikle seg videre, vil selskapet fortsette å satse på sine ansatte og deres utvikling. Samtidig skal Avis være det selskapet som tilbyr de mest fleksible løsningene, og som er der for kundene fra bestilling til innlevering.

– Avis-kunder vil merke vår vilje til å strekke oss lengre, gjennom enda bedre service og tilgjengelighet, i tillegg til enklere og enda mer brukerorientert bilutleie, sier Tonje Fossum i Avis.