Ingunn Weekly: HSMAI gratulerer

Faksimile av Vulkan magasin

HSMAI gratulerer Scandic Hotels, som Årets Reiselivsmarkedsfører 2011, Simen Vinge fra Comfort Hotels, som Årets Unge Leder i reisebransjen, Torbjørn Marthinussen fra Radisson Blu Scandinavia Hotel, som Årets Unge Hoteliér, Laila Blia fra FMC Kongsberg Subsea AS, som National Travel Buyer of the Year, og alle andre vinnere under HSMAIs store prisfest i går.

HSMAIs Prisfest er den ene kvelden i året vi tar oss tid til å hedre våre venner, kolleger, konkurrenter og oss selv.

Det er en kveld som står til gull for svært mange, og enda flere løftes frem med hederlig omtale. Jeg vil også benytte anledningen til å rette en stor takk til juryene som har vært engasjert i arbeidet, og også de fra teamet vårt, som har vært mest involvert i arbeidet med denne dagen – Tarjei, Anita og Hans. Og våre kjære studenter fra Markedshøyskolen og BI. Tusen takk alle sammen, for en fantastisk innsats.

Så la oss feire en bransje i sterk utvikling. La oss feire en bransje med uendelige muligheter.

Mange er usikre på hva 2012 bringer av forandringer, og det er nok en gang tid for at vi i reiselivet skal vise krefter, stå samlet som bransje, og vise det at i Norge, her er vi vant med hardt vær! Med kreative og innovative løsninger, er jeg overbevist om at vi har de beste forutsetninger for at 2012 skal bli et fantastisk år for bransjen.

Næringsminster Trond Giske uttalte nylig:

Norge kan ikke bli billigst, men vi kan bli BEST!

Det legger kraftige føringer for oss som bransje, og derfor vil HSMAI, etter to års pause, relansere Serviceløftet, men denne gangen også med små, regionale konferanser og prisutdelinger, som skal munne ut i en nasjonal utdeling.

Ingunn Hofseth. ThumbnailEngasjer deg i Serviceløftet du også.

Ha en fortsatt god arbeidsuke!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway