Ingunn Weekly: HSMAI på Scandic Vulkan i går kveld

Fra fagseminaret og Business Travel Club på Scandic Vulkan i Oslo. Fotograf: Hans A. Stenseng

I går, torsdag gikk HSMAIs The Business Travel Club av stabelen. Denne gangen i samarbeid med Årets Reiselivsmarkedsfører, Scandic Hotels.

Svein Arild Steen-Mevold (under), administrerende direktør i Scandic Hotels, kunne stolt fortelle om alle de store vekstplanene for kjeden. Scandics salgs- og markedsdirektør Axel Huus og Tine Birkeland fra Concept Communication, presenterte konseptet og arbeidet rundt Vulkan. Teksten fortsetter etter bildet.

Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels. Fotograf: Hans A. Stenseng

Deretter var det omvisning på det lekre og urbane hotellet. Scandic Vulkan inviterte på champagne og fingermat, så her hadde vi det svært så hyggelig, sammen med de 60 andre som hadde funnet veien til arrangementet vårt.

Husk å sette av tid til HSMAIs neste fagseminar, som er torsdag 29. mars kl 16.00, og som etterfølges av Business Travel Club, hvor du kan mingle med kolleger og kunder. Sted og program kommer senere. Teksten fortsetter etter bildet.

Fra fagseminaret og Business Travel Club på Scandic Vulkan i Oslo. Fotograf: Hans A. Stenseng

Her følger lenke til flere bilder fra samlingen på Scandic Vulkan

Tirsdag 14. februar skal en del nøkkelpersoner fra reiselivsnæringen møtes i HSMAI-regi, angående fremtidige kompetansetilbud for våre medlemmer – både åpne programmer og bedriftsinterne. Vi snakker branding og omdømme, Serviceløftet og ikke minst strategisk salg, med mere.

Ingunn Hofseth. ThumbnailEr du interessert i å engasjere deg, ta kontakt med meg.

Ha en flott helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Foto: Fra fagseminaret og Business Travel Club på Scandic Vulkan i Oslo. Fotograf: Hans A. Stenseng