Ukens navn: Tarjei Gylseth

Tarjei Gylseth. Prosjektleder, HSMAI Chapter Norway og HSMAI Europe

Tarjei Gylseth

Prosjektleder

HSMAI Chapter Norway og HSMAI Europe

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Mye av arbeidsdagen går med til forberedelser av en eller flere konferanser, både nasjonalt og europeisk. Akkurat nå holder jeg for eksempel med på å forberede til vår Revenue Management konferanse i London 9. februar.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Kombinasjonen av menneskene jeg møter, og å være med på å skape arrangementer, der deltagerne føler de sitter igjen med positive erfaringer og økt kunnskap.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg kan nevne flere, avhengig av om vi snakker jobb eller fritid. De jeg først tenker på, er mine foreldre og min barndomsvenn Jaran Røsaker, som alle har vært der for meg bestandig. Jeg blir inspirert av personer som Petter Stordalen og Young Nguyen, som fra ung alder har satt seg et mål de har jobbet hardt for å nå, og som med stort engasjement fortsetter å sette seg nye mål og holde drømmen i live.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– En av de tingene jeg setter stor pris på, er hvordan vi tar oss litt ekstra tid til å ta vare på hverandre, dagen etter at vi har gjennomført en stor konferanse.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Siden mitt første år som student, i 2002.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Det oppriktige ønske om å bidra på flere arenaer til å være en kilde for bransjen til inspirasjon og kunnskap.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– For mitt vedkommende er det ikke så mye hvilke aktiviteter som bør startes opp, men heller at jeg gleder meg til å se omfanget av hva HSMAI European Academy blir fremover.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg starter med at jeg på fredag ettermiddag både har oppnådd ukens gjøremål, og føler meg tilstrekkelig forberedt til uken som kommer, til at jeg kan ha tankene på andre ting. Videre inneholder den samvær med hyggelige mennesker, spesielt familie, og gjerne en tur ut i naturen.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Jeg ville jobbet for at Norge, både nå og for fremtiden, gjennom endring av lovverk og skatteregler, legger til rette for næringsutvikling og opprettholdelse av vår status som velferdsstat.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Øyeblikk».

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Neste reise er til London, i forbindelse med HSMAIs Revenue Management konferanse 9. februar.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg har vært innom et bredt spekter av hobbyer gjennom livet. Er utøver av sport, i langt større grad enn tilskuer. Ellers forsøker jeg å lære mer om markedsføring, investeringer og musikk.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Ønsker alle våre medlemmer et fantastisk år, og at de som har gode forslag og innspill, eller på andre måter ønsker å engasjere seg, sier fra om dette.