Geilo norsk vinterfavoritt

Geilo HDR

Hotels.com har undersøkt hvor mye nordmenn søker etter overnattingsmuligheter på ulike vintersportssteder i Norden og Alpene. Geilo og Trysil topper listen, samtidig som Gol er stedet som øker mest, skriver nettstedet i en pressemelding.

Vinterferien er i gang i deler av landet, og mange nordmenn er reist til fjells. Hotels.com har sjekket hvilke vintersportssteder nordmenn søker mest på, og ikke overraskende er det Geilo og Trysil som topper listen. Franske Chamonix kommer på tredjeplass, etterfulgt av Åre og Gol. Velkjente Hemsedal kommer først på åttende plass.

– Vi kan bekrefte at stadig flere søker seg mot Geilo, sier markedssjef for Destinasjon Geilo Møyfrid Østby Larsen.

– Vi merker en økning i antall gjester fra i fjor, og bestillingene for inneværende år er meget oppløftende. Vi er stolte over å toppe Hotels.coms liste over hvilke vintersportssteder nordmenn søker mest på, fortsetter hun.

Her er topp 10-listen over hvilke vintersportssteder nordmenn søker på:

  1. Geilo
  2. Trysil
  3. Chamonix
  4. Are
  5. Gol
  6. Beitostølen
  7. St.  Anton
  8. Hemsedal
  9. Voss
  10. Val D’Isere

Gol øker mest

Antall søk på Gol økte med 224 prosent i fjor, mens søk på Kvitfjell sank med 91 prosent, og falt dermed ut av topp 10-listen. Antall søk på Geilo og Trysil økte med henholdsvis 153 og 169 prosent.

Enhanced by Zemanta