Moro for barna på Reiseliv

Torill Engelberg, prosjektleder Reiseliv hos Norges Varemesse.

Reiseliv 2012 i Norges Varemesse i Lillestrøm 2. til 4. mars, har masse å by på for den som skal drømme seg bort litt og planlegge sommerferien. Mye underholdning blir det også – med 100 forskjellige innslag fra fire scener. Ekstra moro blir det for barna. Barna er viktigere enn noensinne for Reiseliv 2012. «Ungene på fortet» er barnas verden på messen.

– Vi bygger opp et enormt fort og stapper det fullt av morsomme aktiviteter, forteller prosjektleder for Reiseliv 2012, Torill Engelberg (bildet).

Stikkord er sjørøvere, spennende dyr, lekeområder, gøy og moro for barn i alle aldre. Her kan barna få «prøvesmake» ferien.

Ungene på fortet er et fornøyelses område – her står barna i sentrum. Hele helgen vil det være underholdning og konkurranser. Noe av det du vil oppleve på «Ungene på fortet»-området:

  • Mulighet for barnepass mens mor og far ser på andre reisemål
  • Sjørøverskole
  • Sjørøverhistorier, ansiktsmaling, matlaging med barn, skattejakt
  • Møt levende dyr fra Langedrag
  • Pippi kommer!
  • Sceneshow for barn
  • Kjente figurer som aktiviserer barna

Selvsagt er det også mengder med feriemuligheter og messetilbud for deg som vil finne drømmeferien sammen med barna.

Prøvesmak på verden

Mat er årets tema i hallen som inneholder internasjonale destinasjoner. På Reiseliv kan du få matopplevelser fra verden. Mat er en viktig del av alle reiser, og i «Smaken av verden»-området vil du få inspirasjon blandet med en kulinarisk opplevelse.

For mange er maten halve ferien, og i den kulinariske avdelingen «Smaken av verden», får du muligheten til å smake mat fra forskjellige verdenshjørner. Hvor vil du helst på ferie? Hvorfor ikke la ganen bestemme?

Smakebiter på hva du kan oppleve:

  • Eget område viet spennende smaker.
  • Apollos Greske Taverna
  • Utstillere som gir deg smaksprøver fra sine destinasjoner

Sommeraktiviteter hele helgen!

I området «Sydover» finner du solreisene – med strandrestauranter og strandliv.

– Her vil vi gi deg følelsen av yrende gateliv i varmere land, sprudler en entusiastisk Torill Engelberg.

– Her er det sommer og sol som gjelder. Vi bygger opp et stort område i den ene hallen. Den skal gi messebesøkerne følelsen av å gå langs en strandpromenade i sydligere strøk. Apollo og mange andre spennende utstillere byr på underholdning, inspirasjon, morsomme konkurranser og knallgode messepriser. På Apollos Greske Taverna kan du få deg et måltid som syder av varmere strøk.

Oppdag Norge

Har du ennå ikke oppdaget hvilket fantastisk ferieland du bor i? Gjør det nå! Reiseliv 2012 satser på Norge som aldri før.

«Oppdag Norge» viser deg veien gjennom de beste opplevelsene landet har å tilby. Norge er uoppdaget for mange nordmenn. Reiseliv har som alltid et stort område med fokus på innenlandske reisemål. Nytt i år er innpakningen av det norske området. «Oppdag Norge» starter i sør og slutter i nord. På veien vil du finne uoppdagede Perler og unike stoppesteder med aktiviteter og opplevelser fra hele Norge.

– I messeområdet «Oppdag Norge» viser vi for aller første gang frem finalistene i kåringen av årets Reiselivs Perle 2012, forteller Torill Engelberg. 15 nominerte reiselivsPerler har gjort det de kan for å overbevise om hvorfor akkurat disse femten fortjener plassen som nominerte.

Vinn årets ferie

På Reiseliv 2012 kan du poste inngangsbilletten din og vinne drømmeferien! Vinnersjansene er store; vi har over hundrevis av premier og trekker vinnere flere ganger om dagen. På Reiseliv 2012 kan du oppleve verdens beste reisemål. Finn din favorittstand og vinn årets ferie, oppfordrer Torill Engelberg.

100 show på fire scener

Underholdningsprogrammet på Reiseliv 2012 er mer omfattende enn noen gang, og gjennomføres flere ganger i løpet av helgen 2. til 4. mars på fire ulike scener inne i Norges Varemesse. Her noen smakebiter:

Bare for å nevne noe av alt du kan oppleve på Norges Varemesse og Reiseliv 2.-4. mars!