Ingunn Weekly: Komplimentdagen mest aktuelle tema på Twitter i Nederland 1. mars

Hans Poortvliet, daglig leder i HSMAI Nederland – og initiativtager til den hollandske Komplimentdagen, åpner den nederlandske børsen på selve Komplimentdagen, 1. mars 2012.

Det var mange som ristet på hodet da min kollega i Holland, Hans Poortvliet, daglig leder for HSMAI Nederland, tok initiativet til Komplimentdagen i Nederland for ti år siden.

I dag er ingen som gjør det. Tvertimot er dette nå blitt en merkedag i Holland, og i år det mest aktuelle temaet på Twitter den dagen. Og ikke nok med det, han åpnet like godt også den Hollandske børsen på Komplimentdagen. Fantastiske resultater, og vi er utrolig glade på Hans’ vegne, for det han har fått til.

Nye utsikter i Tyskland

Teksten fortsetter etter bildet.

Fra loungen til HSMA Tyskland under ITB i Berlin

Jeg har nå vært en rask tur til Berlin denne uken, blant annet for å møte ledelsen i HSMA i Tyskland under ITB. De har gjennom alle år ikke vært en del av den internasjonale HSMAI-familen. Nå har de hatt en flott vekst, og har mange medlemmer. Spesielt imponerende var den store loungen de hadde under ITB.

Møtet var utrolig positivt, og vi delte mange erfaringer og snakket om hvordan vi kan styrke oss i fellesskap. Det tyske markedet er selvsagt meget viktig for våre norske og europeiske medlemmer, så her er det mange muligheter for alle parter. Vi ble enig om at vi nå innleder et samarbeid.

Den tyske ledelsen, representert ved Haakon Herbst, vil delta på den europeiske konferansen i Holland 24. mai, hvor vi også fortsetter samtalen om hvordan samarbeidet skal konkretiseres. Teksten fortsetter etter bildet.

Phillipine Racz fra HSMA Tyskland og Ingunn Hofseth, administrerende direktør for HSMAI Chapter Norway og HSMAI Europe på ITB i Berlin.

Har du husket å sende inn bidrag til den europeiske HSMAI Awards? Hvis ikke, så har du link til konkurransesiden, konferansen og prisfest her.

Ingunn Hofseth. ThumbnailAlt sammen foregår i Holland den 24. mai. Der bør du også være. Det kryr av billige flybilletter, så ta med deg teamet ditt, og bruk dagen på å oppdatere deg om alt det nye innenfor digitale medier. Det er et must i dag.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Hans Poortvliet, daglig leder i HSMAI Nederland – og initiativtager til den hollandske Komplimentdagen, åpner den nederlandske børsen på selve Komplimentdagen, 1. mars 2012.

Foto nr 2: Fra loungen til HSMA Tyskland under ITB i Berlin.

Foto nr 3: Phillipine Racz fra HSMA Tyskland og Ingunn Hofseth, administrerende direktør for HSMAI Chapter Norway og HSMAI Europe på ITB i Berlin.