Mer Norwegian for Star Tour

Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian

Norwegian og Star Tour fortsetter samarbeidet, og inngår ny millionavtale. Den nye avtalen innebærer at Norwegian skal fly charterselskapets kunder til en rekke middelhavsdestinasjoner sommeren 2012. Kontraktsverdien er på over 450 millioner kroner, og omfatter over 900 flyvninger, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Norwegian og Star Tour fortsetter sitt gode samarbeid, og øker kontrakten med flyvninger fra Ålesund, København, Luleå i Sverige og Uleåborg i Finland.

– Vi har i flere år hatt et stort og godt samarbeid med Star Tour, og sammen jobber vi målrettet med å sette sammen et så attraktivt flyprogram som mulig for Star Tours kunder. Med Norwegian får passasjerene en helt ny reiseopplevelse, med nye fly, bra benplass og gratis Internett om bord, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

– Kundene våre har gitt oss mange gode tilbakemeldinger på samarbeidet med Norwegian. Flyturen er både starten og avslutningen på ferien, og med Norwegian kan vi tilby nye fly, bedre flytider og flere avganger i helgene. At det nå også blir trådløst nett om bord, kommer til å gjøre flyturen til Middelhavet enda bedre. Dette ser vi frem til, sier Christian Lunde, administrerende direktør i Star Tour Norge.

Avtalen for sommertrafikken omfatter over 900 flyvninger fra Norge, Sverige, Danmark og Finland til flere middelhavsdestinasjoner i Hellas, Italia, Spania og Tyrkia. Fra Norge går flyvningene fra Oslo-Gardermoen, Bergen, Bodø, Haugesund, Molde, Ålesund, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Fra Sverige går de fra Stockholm-Arlanda og Luleå, mens fra Finland går de fra Helsinki og Uleåborg. Fra København går flyvningene fra Kastrup.

Foto: Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian