Ingunn Weekly: Meld deg på BTC 28. mars

Café Christiania i Oslo

Har du meldt deg på HSMAIs arrangement, Business Travel Club, onsdag 28. mars kl 16.30? Hvis ikke, gjør det i dag! Her kan du mingle med kolleger, konkurrenter og kunder.

Hva er Business Travel Club?

Annenhver måned inviteres HSMAIs medlemmer og innkjøpere av reiselivstjenester til en sosial og uhøytidelig tilstelning, der de kan knytte nye kontakter og holde seg oppdatert. Det er gratis å delta, så lenge du er medlem av HSMAI eller er innkjøper av reiselivstjenester. Samtidig byr vi på et spennende foredrag eller en debatt.

Kristian A. Adolfsen. Liten thumbnailDenne gangen har HSMAI gleden av å presentere Kristian A. Adolfsen (t.h.), som vil ta oss med på en reise gjennom en spennende historie, fra oppstarten av Norlandia, til endringene som har skjedd de siste årene. Han vil også gi oss et innblikk i hvor deres suksessfulle veier går videre.

Kristian er en av reiselivsnæringens dyktigste og mest anerkjente personligheter, og er eier og styreleder for Norlandia Hotel Group.

Sammen med broren Roger, har han bygget opp et imperium innen eiendom, reiseliv og omsorgssektor, verdt flere milliarder kroner, som sysselsetter over 6000 mennesker.

Café Christiania byr på nydelig vin og lett servering, kostnadsfritt for deg.

Ingunn Hofseth. ThumbnailMeld deg på her!

Ha en strålende helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Café Christiania, Oslo.