Ny Carlson Rezidor/SAS-avtale

Kredittkort

The Carlson Rezidor Hotel Group blir eksklusiv hotellpartner til SAS Credits, selskapets lojalitetsprogram for små og mellomstore bedrifter. Partnerskapsavtalen ble onsdag undertegnet i Stockholm av Kurt Ritter, konsernsjef i Rezidor, og Rickard Gustafsson, konsernsjef i SAS, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

Små og mellomstore bedrifter (SMB) kan tjene verdifulle bonuspoenger når ansatte flyr med SAS eller andre Star Alliance-selskaper, og bor på Radisson Blu- eller Park Inn by Radisson-hoteller i Europa og Midt-Østen. Poengene kan bli innløst i gratis flyreiser eller elektroniske gavekort fra Rezidor. En attraktiv merverdi er at i tillegg til at bedriften opparbeider seg poeng, tjener også den individuelt reisende bonuspoeng når personens eget lojalitetskort fremvises.

– Vi er glade for å kunne løfte vårt langvarige samarbeid med SAS til nye høyder. Det er allerede et samarbeid med SAS Eurobonus, selskapets lojalitetsprogram for individuelt reisende, som generer over 300.000 romdøgn per år. Når vi nå utvider samarbeidet til også å omfatte SAS Credits, ser vi et marked som vokser sterkt og har et stort, uutnyttet potensial, Ritter.

SAS Credits er det ledende lojalitetsprogrammet for SMB-markedet, med over 30.000 selskaper, som genererer mer enn én million romdøgn årlig. Lojalitetsprogrammet er tilgjengelig i 22 land, og samarbeidet, som startet som en test i Belgia, Danmark og Polen, rulles nå ut i alle Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hoteller i Storbritannia, Spania, Tyskland, Frankrike, Sverige, Danmark, Norge, Østerrike, Finland, Belgia, Luxembourg, Kroatia, Slovakia, Polen, Portugal, Tsjekkia, Estland, Litauen, Latvia, Island, Irland, Italia, Malta, Nederland, Sveits, Tyrkia, Bahrain, Egypt, Jordan, Kuwait, Libanon, Oman, Saudi Arabia og De forente arabiske emirater.