Nytt hotell fra Best Western

Et av rommene på Best Western LetoHallen Hotel (foto fra Best Western Hotels)

«Best Western Hotels Norway fortsetter veksten, og det er en stor glede å ønske BEST WESTERN LetoHallen Hotel velkommen i kjeden!» skriver kjeden i en pressemelding.

LetoHallen er best kjent som en stor og fleksibel utstillingshall på Dal rett nord for Gardermoen. At det også er et veldig godt hotell tilknyttet utstillingshallen har ikke vært like godt kjent, og det ønsker man nå å gjøre noe med ved å knytte seg til verdens største hotellkjede! BEST WESTERN LetoHallen Hotel ble bygget ut i 2008 med ny hotellfløy og større og forbedret konferansekapasitet. Hotellet har 101 gjesterom av meget god standard, nye og moderne møteromsfasiliteter, hyggelig restaurant med meget fleksibel åpningstid for husets gjester. Med beliggenhet helt inntil E6 på Dal rett sør for Eidsvoll tiltrekker hotellet seg yrkestrafikk så vel som ferie/fritidstrafikk, noe merkevaren Best Western ytterligere vil være med på å styrke med sitt reservasjonssystem og internasjonale tilknytning.

– LetoHallen Hotell har siden 1990 drevet hotell, men da med kun 26 rom. I 2008 åpnet vi en ny fløy med flere hotellrom og forbedret konferansekapaistet. Når vi nå har 101 rom rett ved E6 kun noen minutter fra Gardermoen er både utfordringene og mulighetene flere. Markedet rundt Norges hovedlyplass er større og tøffere enn noen gang, og vi ser at vi kan styrke vår posisjon med å fremheve vårt hotelltilbud gjennom Best Western som merkenavn og tilgangen på bookinger gjennom deres systemer. LetoHallen Hotell har i denne prosessen vært opptatt av at både hotell og arrangementsarenaen skal drives videre med fleksible løsninger og ikke minst den nære personlige servicen vi tilbyr våre gjester. Da ble Best Western et naturlig førstevalg for oss, sier daglig leder, Trond Ola Rynning.

– Med BEST WESTERN LetoHallen Hotel styrker kjeden vår posisjon i området rundt Gardermoen. Vi har allerede BEST WESTERN OsloAirport Hotell på Gardermoen med 152 rom, og vi ser muligheter for store synergieffekter for disse to hotellene. LetoHallen har ofte store utstillinger og arrangementer der behovet for hotellrom er langt større enn de 101 rommene hotellet selv tilbyr. Nå har man mulighet til å benytte BW Oslo Airport Hotell, og motsatt har hotellet på flyplassen mulighet til å tiltrekke seg flere større arrangementer enn de har kapasitet til i dag, med en samarbeidspartner såpass nær, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway, og fortsetter:

– Beliggenheten langs E6 byr også på flott profilering av hotellet og kjeden, og vi føler oss sikre på at dette vil bli et lykkelig samarbeid for alle parter.

Veksten Best Western Hotels opplever i Norge, viser at stadig flere hoteller ser viktigheten av å være med i en internasjonal kjede, der man drar nytte av et av verdens beste reservasjonssystemer samtidig som man beholder full kontroll over eget produkt.

Foto: Et av rommene på Best Western LetoHallen Hotel (foto fra Best Western Hotels)