Ukens navn: Cecilie Klein

Cecilie Klein, Sales Manager, Radisson Blu Plaza Hotel

Cecilie Klein

Sales Manager

Radisson Blu Plaza Hotel

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Som Sales Manager på Oslo Plaza har jeg ansvar for oppsøkende salg av konferanser, events, større selskaper og overnatting på Norges største hotell. Min arbeidshverdag er variert, med mye kundemøter, visninger, pressebesøk, bransjetreff, salgssamlinger og kundearrangementer. Og de neste tolv ukene får jeg gleden av å utfordre meg selv, med det internasjonale lederutviklingskurset Dale Carnegie, noe jeg gleder meg veldig til!

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det jeg liker best ved jobben min, er alle de spennende menneskene jeg omgås, de morsomme arrangementene jeg får være med på, kicket jeg får av å gjøre gode salg, og det at jeg faktisk har kolleger i over 80 land i The Carlson Rezidor Hotel Group. Det er også utrolig motiverende å jobbe for en kjede som er så flink til å ta vare på og videreutvikle sine ansatte som vår. Akkurat i dag er jeg spesielt fornøyd med at Oslo Plaza har fått en strålende anmeldelse i Dagens Næringsliv. Den viser at vi leverer høy kvalitet i alle ledd, og at vi har et produkt vi kan være stolte av!

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har jobbet og jobber med mange dyktige mennesker som jeg blir inspirert av og beundrer. Men jeg vil spesielt trekke frem min tidligere direktør, Kåre Grønli, fra tiden jeg jobbet på Best Western Karl Johan Hotel. En fantastisk god leder jeg virkelig ser opp til!

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– For meg som jobber med salg, så er nok høydepunktet den utrolig gode stemningen på kontoret når noen ringer i skipsbjellen, det betyr nemlig at en millionkontrakt er signert! I tillegg er vi gode på å feire bursdager, med flagg, kaker, ballonger, serpentiner og sang.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Jeg har vært medlem i halvannet år, men Oslo Plaza har vært medlem i en årrekke.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Jeg liker den gode møtearenaen HSMAI generelt skaper for oss i bransjen, og at de fremhever de virkelig store talentene innenfor hotell-, restaurant- og reiseliv, ved den prestisjetunge HSMAI-prisutdelingen hvert år.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– Flere frokostmøter med spennende foredragsholdere, slik at møtene tiltrekker seg mange medlemmer, og blir en arena der bransjen jevnlig treffes, for å bygge nettverk og utveksle erfaringer. I dag, for eksempel, har jeg deltatt på HSMAIs frokostmøte på Kolonihagen i Oslo, og hørt en utrolig interessant presentasjon av Jon-Frede Engdahl, om suksessen bak tostjerners-restauranten Maaemo.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg for meg består av sene frokoster, være sammen med min samboer, venner og familie, få med oss en bra konsert, ta en gallerirunde, sjekke ut en av Oslos mange gode restauranter, og avslutte uken med kinobesøk eller en deilig søndagsmiddag.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Da ville jeg fortest mulig gitt jobben tilbake til Jens Stoltenberg, det er få som er så dyktig til å være statsminister som ham. Og så kunne Oslo Plaza beholde en Sales Manager som elsker jobben sin!

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Die Welt ist klein».

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Akkurat nå ser det ut som neste jobbreise går til Moskva, der jeg skal overbevise russerne om at de skal legge sin neste kongress til Oslo og til Radisson Blu Plaza! Sommerferien går til Menton i Sør-Frankrike.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– På fritiden elsker jeg å stå på ski, lage god mat, høre på musikk, reise, lese bøker og oppleve kunst og kultur.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Nå er det straks helg, så hvorfor ikke innvie den med en deilig, frisk Champagne Mojito 110 meter over bakken, i vår Skybar, mens du skuer utover hele Oslo? Det skal jeg, og jeg håper vi sees! God helg!