Dan Hill til HSMAI Marketing Strategy-konferansen

Dan Hill, Sensory Logic, Inc

Dan Hill, halvt nordmann, og anerkjent autoritet innen rollen emosjoner har i adferden til konsumenter og ansatte, er en av foredragsholderne under HSMAI Marketing Strategy-konferansen i Oslo torsdag 24. mai. Han har mer enn ti års erfaring i å lede Sensory Logic, Inc, et konsulentfirma som spesialiserer seg på en vitenskapelig tilnærming til emosjonell innsikt. En av firmaets unike forskningsmetoder er ansiktskoding, som har blitt omtalt i Malcolm Gladwells bestselger, Blink, og showet «Lie to Me», som ble vist på Fox TV.

Registrer deg her

Dan har hatt gjesteopptreden i “The Today Show,» FOX, CNN, og MSNBC, for sin asiktskode-analyse under USAs presidentvalg i 2008. Andre TV-opptredener har vært i forbindelse med dopingskandalen i profesjonell baseball, og en rekke straffesaker. Dan og hans bedrift har også blitt omtalt i The New York Times, USA Today, The Wall Street Journal, Advertising Age, TIME.com, Fast Company, Entrepreneur, LA Times, Bloomberg og andre publikasjoner.

Dan Hill har skrevet flere bøker, blant annet Body of Truth: Leveraging What Consumers Can’t or Won’t Say (Beaver’s Pond Press, 2007) og Emotionomics: Leveraging Emotions for Business Success (Kogan Page Publishing, 2009), som ble utpekt av Ad Age som en av “10 bøker du burde ha lest i 2009.” Den siste boken, About Face: Ten Secrets to Emotionally Effective Advertising, ble utgitt i oktober 2010 (Kogan Page Publishing).

Dan har en doktorgrad fra Rutgers University. Tidligere studerte han ved Brown University, Oxford University, og St. Olaf College. Han og kona, Karen Bernthal, som er klesdesigner, bor i St. Paul i Minnsesota.

Registrer deg her

Dan er kjent for sin engasjerende foredragsstil. Han kan snakke om en rekke ulike temaer, men når det kommer til temaer innen næringsliv, tilbyr han verdifull innsikt i den rollen emosjoner har på arbeidsplassen, både innen ledelse, endringsledelse, branding, produktdesign, markedsføring, salg og service. Han holder også foredrag om ansiktsuttrykk og den emosjonelle dynamikken som er til stede i politikk, idrett, straffesaker og kjendisskandaler. Noen av Dans kunder har vært Toyota, Reebok, Whirlpool, American Express, Target, Capital One, Hershey, Lego, Nokia, GlaxoSmithKline, med flere.

Eksempler på hva folk sier om Dan Hill

Dan var en fantastisk foredragsholder. Alle jeg har snakket med, sier de vil kjøpe bøkene hans. Jeg vet jeg kommer til å gjøre det.
— Judy Thompson, AdClub Cincinatti, Cincinatti, Ohio

[…] Takk for din inspirerende historie og for ditt tankevekkende talent og ekspertise. For en opplevelse!
— Femke Lans, Director, blooming trainingsbureau, Amsterdam, Nederland

Takker igjen så mye for ditt inspirerte foredrag under vår tilstelning. Du var bokstavelig talt showets stjerne! Det var fantastisk hvordan folk snakket om det.
— Eric Mirabel, Business Development Director, Omnicom Media Group, Dubai, De forente arabiske emirater

Tenkte du kunne være interessert i en tilbakemelding fra deltakerne på din sesjon. De ga 93 prosent på innhold og 99 prosent for stil – noe som klart gjør deg til showets stjerne!
— Deborah Parkes, Non Executive Director, Future Foundation, Redhill, UK

Dan gjorde en flott jobb på vårt månedlige BMA chapter-event. Hans engasjerende presentasjon var svært tankevekkende for våre medlemmer. Hans evne til å kombinere ekspertise innen og analyse av ansiktsuttrykk med praktiske interaksjoner i daglig forretningsvirksomhet (business-to-business), eller, som han liker å kalle det, business-to-person, gir en klar fordel for mer effektiv branding, engasjement og større markedsandeler.
— Victor Hallberg, Medical Technology Consultant og styremedlem for Minnesota Chapter of the Business Marketing Association, Minneapolis, Minnesota

Dan Hills foredrag holdt meg på en positiv måte oppmerksom fra start til slutt. Det var ikke bare den uvurderlige informasjonen, men også måten han var på scenen og overførte budskapet til vårt sinn. Flott opplevelse. Håper jeg får møte ham igjen!
— Panagiotis Manetos, Commercial & Marketing Manager, Ergonomia, Hellas

Registrer deg her