Nytt RCCL-program

Splendour of the Seas

Torsdag annonserte RCCL neste sommers seilinger for «Brilliance of the Seas» og «Splendour of the Seas», ifølge en pressemelding fra rederiet.

– I tillegg til nye reiseruter, kan vi friste med oppgraderte skip, forteller rederiets markedssjef, Ellen Stebekk.

RCCL har åpnet salget av cruise med «Brilliance of the Seas» og «Splendour of the Seas» for 2013. Førstnevne har avgang fra Harwich i England, med planlagte stopp ved flere spennende destinasjoner i Nord-Europa og Det baltiske hav. Varigheten på cruiset strekker seg over tolv dager. «Splendour of the Seas» har avgang fra Venezia, og passasjerene vil i løpet av én uke oppleve noe av det beste Adriaterhavet og Middelhavet har å by på.

Begge skipene avslutter sesongen med sensommer-cruise til henholdsvis Mellom-Europa og Sao Paolo i Brasil.

– Vi er godt fornøyd med neste års rute, som dekker hele 41 spennende havner. Vi har noe for enhver smak, enten man ønsker å oppleve de norske fjordene, om man vil på ”øyloffing” i Hellas eller om man vil oppleve flere europeiske storbyer, sier Stebekk.

Storstilt oppgradering

I forkant av neste sesong vil cruiseskipene gjennomgå en større oppgradering.

– Våre kunder stiller høye krav til komfort og luksus. For oss er det viktig å imøtekomme kundens forventinger til cruiseopplevelsen. Cruiseskipene skal i tiden fremover gjennomgå en større oppgradering og modernisering, fortsetter markedssjefen. «Brilliance of the Seas» vil i løpet av mai 2013 få en omfattende fornyelse i tørrdokk. «Splendour of the Seas» ble fornyet i 2011, og det planlegges en omfattende oppgradering av lugarene og innredningen på skipet for øvrig. I tillegg vil menyen om bord bli fornyet, og det vil bli ny underholdning om bord.

Ferietilbudet for Royal Caribbean i Europa sommeren 2013 inkluderer også «Independence of the Seas», «Liberty of the Seas», «Adventure of the Seas», «Navigator of the Seas», og «Serenade of the Seas».

Enhanced by Zemanta