Ingunn Weekly: HSMAI gratulerer Flytoget og Innovasjon Norge

Flytoget på Oslo S. Fotograf: Njål Svingheim/Jernbaneverket.

Flytoget gikk denne uken til topps på BIs årlige kåring av kundetilfredshet. Dette er tredje gang Flytoget går til topps på kundebarometeret. Utmerkelsen viser at Flytoget evner å styrke posisjonen i en stadig tøffere konkurranse. Dette er en fantastisk annerkjennelse av Flytogets ledelse, med Linda Bernander Silseth og Sverre Høven i spissen for dyktige medarbeidere og ledelse. HSMAI gratulerer, og vet også at de på ingen måte vil hvile på laurbærene, i sitt arbeid for å gi passasjerene den beste servicen, med topp punktlighet.

For komplett oversikt og mer om Norsk kundebarometer, se: www.kundebarometer.com

HSMAI vil også benytte anledningen til å gratulere Innovasjon Norge med sin hjemmeside, Visitnorway, som nylig ble kåret som verdens beste, i konkurranse med 10.000 innsendte bidrag fra 60 land og 50 amerikanske stater. Teksten fortsetter etter bildet.

Skjermdump fra Visitnorways 360-graders film

Prisvinnerne ble offentligjort på webbyawards.com 1. mai. Visitnorway.com gikk helt til topps i kategorien best home/welcome page, for sin interaktive 360-graders presentasjon av Geiranger.

WOW! Det er bare å ta av seg hatten for våre gode kolleger i Innovasjon Norge, som blir lagt merke til internasjonalt, og er banebrytende innenfor sitt felt.

Torsdag 24. mai bør du være med på HSMAI Marketing Strategy Conference. Konferansen som finner sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel, er preget av spennende temaer og meget anerkjente foredragsholdere.

Ingunn Hofseth. ThumbnailFor mer informasjon og for å registrere deg til konferansen, gå til denne siden.

Velkommen med din påmelding og ha en fantastisk helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Flytoget på Oslo S. Fotograf: Njål Svingheim/Jernbaneverket.