Karibisk sesong fra RCCL

Splendour of the Seas

RCCL har åpnet salget av cruise i Karibien for vintersesongen 2013–14. Rederiet vil tradisjonen tro tilby reiser til et av verdens vakreste områder gjennom vinteren, heter det i en pressemelding.

– Ingen kjenner Karibien så godt som oss, sier markedssjef for RCCL Ellen Stebekk, i kommunikeet.

RCCL satser tungt på Karibien for vintersesongen 2013-2014, og kan lokke med en rekke fristende reisemål.

– Karibien er selve klassikeren i cruiseverdenen, og det ser ut til at folk aldri går lei av krystallklart vann, kritthvite strender og svaiende palmer. Vårt mål er at Royal Caribbean alltid skal være best på nettopp Karibien, og ønsker å gi våre gjester en uforglemmelig ferie om bord på våre skip. Vi håper flest mulig griper muligheten til en vinterferie under varmere himmelstrøk, fortsetter Stebekk.

Rederiets cruiseskip Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Independence of the Seas, Freedom of the Seas, Navigator of the Seas og Serenade of the Seas vil i løpet av vintersesongen 2013–2014 tilby så mye som 140 seilinger, på totalt 31 seileruter, og dekke 20 ulike destinasjoner. Skipene Independence of the Seas, Freedom of the Seas, Navigator of the Seas og Serenade of the Seas har alle vært gjennom en større oppgradering, av både menyen og underholdningen om bord.

– Vårt tilbud for vinteren 2013-2014 dekker en rekke unike destinasjoner, som blant annet vår private strand CocoCay på Bahamas, Falmouth på Jamaica, St. Thomas, St. Maarten, Fort Lauderdale i Florida, New Orleans i Louisiana, Cozumel i Mexico, Grand Cayman og Labadee på Haiti som alle er populære reisemål for våre kunder, avslutter Ellen Stebekk.