Rica-gjestene mest fornøyd

Fornøyde barn på hotellrom. Foto fra Rica Hotels

Undersøkelsen Norsk Kundebarometer viser at Rica Hotels har de mest fornøyde og de mest lojale gjestene i hotellbransjen, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

Rica Hotels har de siste to årene scoret stadig høyere i Norsk Kundebarometers årlige undersøkelse. Denne utviklingen har ført Rica Hotels til en ledende posisjon i bransjen, ifølge Norsk Kundebarometer 2012.

– Vi er igjen best i bransjen på tilfredshet og lojalitet. Dette viser at markedet setter pris på vår generelle utvikling på kvalitet, både hva angår produkt og vertskapsrollen våre medarbeidere utøver, sier kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson.

Norsk Kundebarometers undersøkelse harmoniserer dessuten godt med Rica Hotels’ egne interne undersøkelser samt andre eksterne kåringer. Tidligere i år kåret Tripadvisor.com Rica Park Hotel i Stavanger til Norges beste hotell, foran Rica Nidelven Hotel. Rica Ishavshotel fikk en sterk femteplass i kåringen, som hotellgjestene selv står for.

Best også på lojalitet

Norsk Kundebarometer er en årlig stor undersøkelse, i regi av Handelshøyskolen BI, for å avdekke relasjoner mellom kunder og leverandører. Rica Hotels har ikke bare de mest fornøyde gjestene, hotellkjeden har også de mest lojale gjestene.

– Ikke minst er det siste viktig, sier Semb-Johansson, og fortsetter:

– Fornøyde gjester kommer tilbake, og ingenting gleder oss mer enn gjester som vender tilbake, gang etter gang.

På offensiven

Rica Hotels lever etter mottoet «Det Gode Vertskapet», og selv om service og medarbeiderne er den viktigste ressursen, har hotellkjeden de siste to årene også investert tungt i nye hotellprosjekter.

– Vi har åpnet flere nye, prestisjetunge hoteller, som våre gjester har tatt svært godt imot. Dessuten jobber vi knallhardt hver dag, med å levere både servicen og komforten våre gjester forventer og fortjener, sier Semb-Johansson.

Med nye hoteller, som Rica Hotel G20 i Oslo, Rica Airport Hotel ved Stavanger Sola, Rica Bakklandet Hotel i Trondheim, Rica Rock City Hotel i Namsos og siste tilskudd på stammen, Rica Hotel Narvik, satser Rica Hotels offensivt i en bransje preget av sterk konkurranse.

Foto: Fornøyde barn på hotellrom. Foto fra Rica Hotels